Archívum

Egy cég már nem elég

2018-10-26

Nem mindennapi tulajdonosi viszonyok uralkodnak a hazai cégvilágban, egyre komolyabban zajlik a cégek tömeges halmozása.

Tovább

A magyar magánegészségügy köszöni, jól van

2018-10-11

Több kutatás kimutatta a közelmúltban, hogy a lakosság egyre nagyobb arányban fordul a magán-egészségügyi szolgáltatók felé. Az OPTEN céginformációs szolgáltató megvizsgálta, hogy ez mennyire látható az ilyen profilú vállalkozások gazdasági és cégadataiban. A fekvő és járó-beteg ellátást, fogorvosi és egyéb kiegészítő egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó hazai cégek száma 2013 óta, több más ágazathoz hasonlóan lassú csökkenést mutat, ugyanakkor egy 2016-ban bekövetkezett megtorpanást leszámítva, bevételeik szépen növekedtek.

Tovább

Kormányzati igazgatási szünet

2022. december 22. és 2023. január 6-a között a 369/2022. (IX. 29.) Korm. rendeletnek megfelelően (kormányzati igazgatási szünet elrendeléséről és a kormányzati igazgatási szünetre alkalmazandó veszélyhelyzeti szabályokról) adatforrásaink egy részénél kormányzati igazgatási szünet lesz, ezért az állami adatszolgáltatások akadozhatnak. Ez hatással lehet a szolgáltatásainkban az adatok frissítésére.